keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Omat suosikit BDSM:ssä

Laitetaan heti perään toinen, pidempi blogiteksti. Omia mieltymyksiään ja niiden muuttumista on aina kiva tarkastella. Sitä huomaa, kuinka omat mieltymykset saattavat muuttua hyvinkin paljon ajan kuluessa.

Olen baarin puolelle johonkin ketjuun kirjoittanut Top 5-suosikit BDSM:ssä ja kirjoitus on tämän vuoden kesäkuulta. Lista näytti muutama kuukausi sitten tältä:

Top 5-suosikit

- Bondage, erityisesti köydet, suukapulat ja silmäsiteet
- Lelut
- Paneminen sidottuna ollessa
- Avokömmenellä lyönti (pepulle)
- Nimittely

Tämän hetkiset suosikit:

1. Bondage

Sitominen on itselleni edelleen se number one. Mitä sitten saan sidottuna olemisesta? Olen huomannut saavani siitä kahdenlaisia kicksejä. Olen ensinnäkin huomannut, että sidottuna oleminen rentouttaa jotenkin ja varmasti sillä on myös jotain terapeuttista vaikutusta minuun. Tämän rentouttavan vaikutuksen ovat ilmeisesti huomanneet myös minua sitoneet ihmiset. Vaikka helposti voisi luulla, että kun joutuu varsinkin tiukasti sidotuksi, se aiheuttaisi vain paniikkia ja pakokauhua. Toki kaikille ei sitominen sovi ja vaniljoille sidotuksi tuleminen aiheuttaisi varmasti juuri edelläolevia tuntemuksia. Mutta itselleni sidottuna oleminen on mukavaa rentoutumista. Kun on esimerkiksi sidottuna sänkyyn selältään, niin mitä muuta oikeastaan voit tehdä kuin olla ja nauttia olostasi ja siitä mitä on seuraavaksi tulossa?

Lisäksi sitomiseen liittyvä valta ja valta-asetelma kiihottaa älyttömästi. Sitomiseen liittyy äärimmäisen paljon valta-asetelmaa: Sitojalla on valta sitoa sitoa sidottava mihin asentoon tahansa ja kuinka tiukasti tahansa. Ja kun sidottava on tarpeeksi paketissa, on sitojalla valta tehdä mitä haluaa sidottavalle, joka on täysin toisen armoilla. Tykkään juuri tuosta vallantunteesta: Siitä, että minut sidotaan tiukasti kiinni sänkyyn tai mihin tahansa muualle ja voin vain olla toisen armoilla ja käytettävissä ilman, että voin pistää vastaan. Tällainen valta-asetelma edellyttää toki vahvaa luottamusta ja vaikka luotankin aika helposti dominoiviin ihmisiin, en antaisi kenen tahansa sitoa itseäni.

2. Hengityksen kontrollointi

Hengityksen kontrollointi joko kuristamalla tai peittämällä kädellä suun ja nenän on noussut suosikkeihini. Tähänkin liittyy vahvasti valta-asetelma. Se tunne, kun toinen vaikka kuristaa hellästi - ei liikaa, mutta kuitenkin sen verran, että hengitykseksi estyy joksikin aikaa on äärettömän kiihottavaa. Tämäkin toki edellyttää todella vahvaa luottamusta toiseen, enkä näitäkään harrastaisi kenen tahansa kanssa.

3. Pieni kipu

Olen ehkä siinä mielessä poikkeava subi, ettei kivun saaminen ole koskaan ollut mikään ykkösjuttu minulle. Ehkä asiaan vaikuttaa se, etten olen masokisti, joten en saa varsinaisesti kivusta mitään nautintoa. Toki sellainen sopiva piiskaus, eli ei liian kova piiskaus on kivaa ja olen huomannut ajoittain kaipaavani piiskaa, varsinkin kun edellisestä piiskauksesta on jo jonkin aikaa. Tykkään kuitenkin enemmän paljaasta kädestä kuin piiskoista - paljaassa kädessä on enemmän sitä fyyisyyden tunnetta kuin piiskoissa ja onhan se muutenkin kiva tuntea miehen käsi läpsimässä omaa takapuolta. :)

4. Leluja olen tykännyt aika käyttää, myös silloin kun olin vielä vanilja. Anaalitappeja en ole vielä päässyt kokeilemaan, mutta dildoista ja vibroista tykkään hyvin paljon. Kutkuttaisi kokeilla uudestaan Magic Wandia, jota olen päässyt kerran kokeilemaan. Sen verran hyvä kokemus oli, että haluan kokeilla sitä uudestaan..

5. Käskyttäminen

Käskyttäminen tai jopa pakottaminen on kivaa, oli se sitten käskytys ottaa suihin tai mitä tahansa muuta. Saan kuitenkin kicksit käskyttämisestä lähinnä silloin, jos dominoitava on itse fyysisesti paikalla ja läsnä tilanteessa. En ole esimerkiksi etätehtävistä niin paljon innostunut, koska kaipaan dominoitavaa ja hänen käskyjään fyysisessä tilanteessa - en viestien välityksellä.

Lista on siis muuttunut jonkin verran, mutta toki aikaisemmassa listassa olevat nimittely ja väkisin paneminen ovat edelleen kivoja juttuja.

Sitä vain tajuaa, että asioita, joista tykkään on älyttömän paljon ja on oikeastaan jopa vaikea valita niitä omia suosikkejaan kaikkien mieltymyksien joukosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti