torstai 3. syyskuuta 2015

Milloin minusta tuli kinky?

Olen miettinyt paljon oman kinkyyteni syntyä tai oikeastaan lähinnä sitä, milloin kinkyyteni on syntynyt. Tätä kysymystä olen vähän pakostikin joutunut miettimään, koska monet, varsinkin dominoivat miehet ovat kysyneet, milloin olen näistä asioista kiinnostunut.

Olen huomannut, että kinkyyteeni tarkka heräämisajankohta on vaikea paikantaa, mutta viittauksia kinkyyteen on jo pitkältä ajalta. Ensimmäinen kosketukseni ylipäätänsä BDSM:ään tapahtui seksinovellien kautta. Taisin olla 13-vuotias, kun eksyin ensimmäistä kertaa pornosivuille, jossa oli myös seksinovelleja. Sen sijaan, että olisin mennyt katsomaan kuvia tai videoita, menin lukemaan novelleja. Muistan lukeeni tarinoita eri kategorioista ja eksyin myös BDSM-kategorian alle. En muista ensimmäisen lukemani novellin nimeä, mutta muistelin että lukemani tuntui ehkä sairaalta, mutta samaan aikaan kiihottavalta. Sitä en muista, halusinko itse olla alistuvan roolissa kyseisessä tarinassa, mutta kiihottaa lukemani oli kuitenkin.

Tämän jälkeen muistan lukeneeni BDSM aiheisia novelleja hyvinkin paljon ja kiihottuneeni lukemastani. Kun menee muutaman vuoden eteenpäin, minulla ei ole oikein selkeitä muistikuvia aiheesta. Muistan kyllä jutelleeni n 17-vuotiaana eräällä deittipalstalla miehen kanssa, jonka kanssa tuli puhe sitomisesta ja fantasioimme hänen kanssaan erästä sitomiskohtauksesta ja muistan tämän olleen erittäin kiihottava ajatus. Sitomisfantasiani jatkuivat exäni kanssa yhdessä ollessani.

Muistan myös aina tykänneeni rajummasta seksistä, siitä että mies on ollut se joka määrää tahdin seksissä, käskyttää yms. Joku voi toki ehkä ajatella, että nämä ovat niin vähäisiä asioita, etteivät ole BDSM:ää, mutta toisaalta eikös näissäkin asioissa ole selvästi nähtävissä valta-asetelmaa?

Exäni kanssa fantasiat erityisesti sidottuna olemisesta jatkuivat. Kunnolla kiinnostukseni kuitenkin on herännyt vasta pari vuotta sitten, jolloin aloin etsimään ensimmäistä kertaa alistavaa miesseuraa, lähinnä alistavaan seksiin liittyen. Voisi sanoa, että parin vuoden takaisesta kiinnostuksen heräämisestä innostuneena, tällä tiellä olen edelleen ja toivottavasti olen vielä jatkossakin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti