torstai 20. lokakuuta 2016

Tauko bdsmbaarista?

Olen viime aikoina pohtinut sitä, pitäisikö minun pitää jonkinlaista taukoa skenestä. Syy on se, että koen taas kerran kinkyskenen ahdistavana ja toisaalta seuranhaun vaikeus ärsyttää. Jonkinlainen kyllästyminen on taas ilmassa- tosin ei onneksi varsinaiseen kinkyilyyn. Ehkä kyllästymistä asettaakin taas skene tai sen ihmiset.

Olen vain taas täysin kyllästynyt siihen, että pitäisi olla sellainen ja sellainen subi niin skenen kuin skenen mastereiden mielestä. Jos joskus erehtyy sanomaan mielipiteen, joka poikkeaa useamman mielipiteestä, saa varmasti lokaa niskaansa. Jos taas asettaa mastereille jotain vaatimuksia/toiveita tai toivoo, että master voisi tuoda esille, mitä hänellä on vastavuoroisesti tarjota subilleen vastapainona alistumiselle, saa varmasti taas lokaa niskaansa. Välillä oikeasti tuntuu, ettei kelpaa sellaisena kuin on. Tiedän, että masterit voivat halutessaan muokata subista sellaisen kuin haluaa, mutta eikö loppujen lopuksi ole tärkeintä se, että kelpaa juuri sellaisena ihmisenä ja subina kuin on?

Tiedän joidenkin ihmisten pitäneen taukoa esimerkiksi bdsm-baariin kirjoittelusta. Itse en välttämättä halua luopua bileissä ja miiteissä käymisestä, koska niissä on ollut tähän asti kiva käydä, mutta olen miettinyt jos yrittäisin laittaa baariin kirjoittelun tauolle. Mielestäni nimittäin suurimmat ärsyyntymiset ja ahdistukset aiheuttaa välillä baari ja sen kirjoittelut ja tietyt ihmiset. Pieni tauko baarista voisi siis tehdä ehkä hyvää.

Myönnän kyllä, että tauko voisi olla vaikeaa, koska baarista on syntynyt jonkinlainen rutiini itselleni. Kun herään aamuisin, käyn baarissa ensimmäisten sivujen joukossa ja päivän mittaan baarissa tulee roikuttua paljon, välillä ehkä liiankin paljon. Lisäksi seuranhakuni tapahtuu pääosin tällä hetkellä juuri baarin kautta. Siksi tuntuisi toisaalta oudolta ja varmasti vaikealta laittaa baari hetkeksi aikaa tauolle.

Toisaalta kokeilemallahan se selviäisi, olisiko pienellä tauolla minkäänlaista vaikutusta fiiliksiini.

-Perhis

1 kommentti:

  1. Juuri näiden "kaikesta paremmin tietävien" takia en ollut vuosiin käynyt siellä kuin tarkastamassa yksityisviestit.

    Tähän viittasinkin näillä kommenteillani "väärin perwoiltu". Ironia tosin taisi mennä truemastereilta ohi.

    Onneksi nämä ovat kuitenkin vain pieni osa skeneä. Nämä vain pitävät itsestään eniten meteliä.

    Samanlaista oli tosin jo Tuntemattomassa Maassa ja Leikkikehässä.

    VastaaPoista