maanantai 19. syyskuuta 2016

Vituttaa ja ahdistaa

En tiedä mistä johtuu, mutta oloni on tällä hetkellä vittuuntunut ja ahdistunut. Vituttaa niin moni asia. Hemmetisti.

Vituttaa oma tilanteeni. Se, ettei ole seuraa tällä hetkellä ja joudun vain murehtimaan seksin ja läheisyyden puutetta. Ärsyttää ylipäätänsä kun seuranhaun pitää olla niin vaikeaa.

Ahdistaa tuleva syksy ja pimeät illat. En ole yhtään syksyihmisiä. Juu onhan syksy kaunista ja blää blää, mutta pimenevät illat saavat aina mieleni matalaksi, pimeys saa aikaa sen, etten jaksaisi tehdä mitään fyysistä ja kaikki vaan ottaa päähän. Jos mulla olisi rahaa tällä hetkellä enemmän, lähtisin syksyn ajaksi johonkin lämpimään ja valoisampaan maahan.

Vituttaa tämänhetkinen työni. Kun teet työsi hyvin ja kunnolla, ei tule kiitosta tai hyvää palautetta. Sen sijaan, jos et ehdi kaikessa kiireessä tekemään jotain asiaa, niin sitten kyllä sataa negatiivista palautetta. Ärsyttää myös se, ettei esimies vastaa sähköposteihin, vaikka sitä on teroitettu, että jos tulee jotain kysyttävää, niin voi laittaa sähköpostia.

Ärsyttää, kun opinnoistani on jäänyt suorittamatta pari kurssia ja jos en saa näitä rästikursseja suoritettua syksyn aikana, niin valmistumiseni menee talvelle/keväälle.

Tästä tuli nyt tällainen avautumispäivitys, jossa ei ole päätä eikä häntää. Tällä hetkellä on aika vittuuntuneet fiilikset, mutta ehkä se fiilis muuttuu tästä paremmaksi.

 

1 kommentti:

  1. "Kestovitutus Kettunen" tulee aina joskus kylään mutta ei se kauaa viivy,believe me...

    VastaaPoista