lauantai 17. syyskuuta 2016

Perhikselle piiskuria/tukijaa painonpudotukseen

Nonni, tilanne on siis tämä. Muutama kilo on kertynyt vartalooni ja vaikka olen edelleen normaalipainoinen, niin silti vaa'an lukemat saavat mut ahdistumaan ja haaveilemaan timmimmästä vartalosta. Mittani ovat tällä hetkellä 167/64 eli muutama kilo on kertynyt.

Tavoitteenani on siis pudottaa painoa, samalla treenata lihaskuntoa ja kaikkein tärkeimpänä elämäntapojen muuttaminen terveellisempään suuntaan.

Ongelmakohtiani painonpudotuksen/painonhallinnassa on kaksi: Herkut, erityisesti kaikki sokeria sisältävät ja pikaruoka. Einesruokia syön aika harvoin. Syömisen suhteen tiedostan myös yhden miinuspuolen syömisessäni ja se on se, etten aina syö aamupalaa.  Liikkumista harrastan, mutta esimerkiksi kuntosalilla en ehdi joka viikko käymään. Liikunnasta harrastan tällä hetkellä kuntosalia, pyöräilyä ja kuntonyrkkeilyä, jota en ole tosin ehtinyt tänä syksynä kauheasti harrastamaan päällekkäisten menojen takia.

Haen siis tukea painonpudotukseen. Vaikka muutaman kilon pudottaminen ei ole sinänsä vaikeaa, uskon, että piiskurin/tukijan avulla painopudottaminen olisi vielä helpompaa. Lisäksi ylipäätänsä kaikenlainen tsemppaus ja kannustaminen olisi mukava lisä painonpudotukseen.

Vartaloni tällä hetkellä


Jos siis olisit kiinnostunut tulemaan jonkinlaiseksi piiskuriksi/tukijaksi painonpudotukseen, niin laita kommentia tässä blogissani tai sitten bdsm-baarin puolella :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti