tiistai 1. maaliskuuta 2016

Ihana, kamala peppuseksi

Peppuseksi on asia, joka jakaa ihmiset hyvin tiukasti kahtia. Se on yleensä niitä asioita, joista joko tykätään tai ei tykätä. Tiedän itse ehkä hitusen verran enemmän ihmisiä, jotka siitä tykkäävät, mutta tiedän myös monia, jotka eivät siitä tykkää. Onko peppuseksi oikeasti sitten niin ihana tai kamala asia?

Itse olin pitkään niitä, jotka eivät kauheasti peppuseksistä innostuneet. En niinkään pitänyt sitä ällöttävänä asiana niin kuin jotkut pitävät, en vain innostunut siitä. Omasta kiinnostuksestani peppuseksiä kohtaan kertoo varmaan se jotain, että olen harrastanut sitä huomattavasti vähemmän kuin normiseksiä. Jossain vaiheessa taisin laskea, että meni varmaan parikin vuotta kun kokeilin taas peppuseksiä. Tämä tapahtui sen jälkeen, kun olin menettänyt peppuseksineitsyyteni. Joten tästä voi päätellä, etten ole aina ollut peppuseksin ystävä. Nyt asia on kuitenkin muuttunut ja olen huomannut oppivani nauttimaan yhä enemmän ja enemmän peppuseksistä.

Peppuseksistä kuulee usein erilaisia väittämiä. Listaan alle yleisimpiä väittämiä ja mielipiteeni niihin.

1. Peppuseksi sattuu

Tämä on sinänsä totta, että peppuseksi sattuu jos sen tekee väärin. Mutta mitä tarkoittaa se, että toimii väärin peppuseksissä? Olen itse vastaanottavana osapuolena oppinut parin asian tärkeyden. Lämmittelyn ennen peppuseksiä, rentona olemisen ja hitaasti sisään työntymisen. Unohtamatta liukkaria.

Lämmittely on ehkä se tärkein osuus. Ennen peppuseksiä on hyvä rentouttaa peräaukkoa jollain tavalla, oli se sitten kumppanin tai omat sormet, anaalitappi tai dildo. Lämmittelyn tarkoituksena on juuri rentouttaa peräaukkoa ja siihen kannattaakin oikeasti varata kunnolla aikaa. Se, että työntää sormen peppuun ja pitää siellä pari sekunttia, ei vielä riitä, vaan tähän lämmittelyyn kannattaa varata aikaa ja ennen kaikkea, tehdä se kunnolla. Se, mikä lämmittelykeino on paras, riippuu varmasti ihan ihmisestä. Itse olen huomannut, että omalla kohdallani pelkkä sormilla lämmittely riittää, mutta jos esimerkiksi jännittää peräaukon lihaksia paljon, niin tähän voi auttaa parhaiten anaalitappi.

Rentona oleminen on tärkeää, koska jos jännittää se vaikuttaa peräaukon lihaksiin ja näin ollen saa peppuseksin varmasti tuntumaan kivuliaalta. Ei ole varmasti helppoa rentoutua, jos jännittää kovasti mutta hitaalla ja rauhallisella lämmittelyllä tämäkin varmasti onnistuu.

Sisään työntyessä olennaista on, ettei työnny yhtäkkiä ja nopeasti sisään, koska tämä saattaa sattua. Sen sijaan hitaasti, rauhallisesti ja pikku hiljaa sisään työntyminen on oma vinkkini miehelle. Lisäksi myös asennolla on vaikutusta. Kannattaa valita ainakin aluksi sellainen asento, jossa nainen voi itse määrätä tahdin peniksen sisään työntymiselle, esimerkkinä klassinen nainen päällä-asento.

2. Nainen ei voi nauttia peppuseksistä

Koska peppuseksiä markkinoidaan niin paljon juuri miesten juttuna ja intohimona, voi helposti tulla tunne, ettei nainen voi nauttia yhtään peppuseksistä. Voin itse omaehtoisten kokemusten kautta sanoa, ettei näin ole.

Peppuseksi on oikein tehtynä hyvin nautinnollista myös naiselle. Itse yllätyin siitä, että moni nainen sanoo saavansa orgasmeja juuri peppuseksissä, enkä oikeastaan enää ole tästä yllättynyt, vaikka en ole itse vielä lauennut peppuseksissä (vaikka lähellä on ollut). Emättimen seinämä on kiinni peräsuolessa ja ainakin itse olen huomannut peppuseksissä, että tunnen kalun tunteen lähes emättimessäni asti. Jos lisää tähän vielä jonkun hyvän asennon (itsestäni tuntuu ehkä parhaimmalta asento, jossa olen itse päällä, hieman kyyristyneenä miestä vasten ja mies panee minua), niin kyllä, se tuntuu todella hyvältä.

3. Se on ällöttävää

Ajatus peppuseksistä saattaa tuntua ällöttävältä, jos sitä ajattelee ajatuksen tasolla. Mutta kun hommiin pääsee, niin ei se tunnu yhtään ällöttävältä. Oikeasti.


Peppuseksi on asia, joka varmasti jännittää ja pelottaakin monia. Ymmärrän se hyvin. Ymmärrän myös sen, etteivät kaikki tykkäää siitä, vaikka ovatkin sitä kokeilleet. Eikä tarvitsekaan tykätä. Mutta jos peppuseksistä oppii nauttimaan, niin nautinnon lisäksi se voi oikeasti piristää hyvin paljon parisuhteen seksielämää.

Ps. Ja jos oppii nauttimaan peppuseksistä, voi hyvinkin olla, että se aiheuttaa riippuvuutta ja lisääntynyttä halua saada lisää peppuseksiä..

-Perhis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti