torstai 4. helmikuuta 2016

Truekinky-meininki

Vaikka kinkyskenessä olenkin viihtynyt, niin on yksi asia, joka saa minut ajoittain ärsyyntymään/huvittumaan. Nimittäin truekinky-meininki. Ja ylipäätänsä väittely siitä, mikä on oikeaa kinkyyttä ja kuka on oikea kinky.

Ensinnäkin, kinkyys on mielestäni asia, joka ei ole todellakaan yksiselitteisesti määriteltävissä. Jokin asia saattaa toiselle hyvinkin kinkyä, mutta jollekin toiselle kyseinen asia taas saattaa olla hyvinkin vaniljaa. Siksi minua ärsyttääkin turha lokerointi sen suhteen, että kuka on kinky ja mikä on sitä kinkyä toimintaa. Sanoisin itse, että jos harjoitat bdsm:ää jollakin tapaa ja omistat fetissin/fetissejä, olet mielestäni kinky. Mutta se ei ole mielestäni olennaista kuinka usein/millä tavoin näitä harjoitat. Silkkiliinoilla sitominen ja piiskaaminen hapsupiiskalla ilman, että tulee suuria jälkiä on mielestäni yhtä kinkyä kuin se, että sitoo toisen kiinni kahleilla ja piiskaa raipalla subin pepun vereslihalle. Se, että joku tekee hardcoreita asioita, ei kerro mitään siitä, että kyseessä olisi aito ja oikea kinky. Olennaisinta on juurikin se d/s kuvion näkyminen jollain tavalla. Oli se sitten sessiointia kevyellä tai rankalla kaavalla, kotikuria tai 24/7 suhdetta.

Se, että joku sisällyttää esimerkiksi sessioonsa jotakin, jota truekinky ei pidä hyväksyttävänä, ei kerro mitään siitä,että toinen olisi huonompi kinky. Tai jos ei halua alistua sessioiden ulkopuolella, ei kerro siitä, että olisi huonompi subi kuin 24/7 suhteessa oleva subi. Tai jos elämän täyttää muukin kuin kinkyily ja kinkyily on vain yksi osa-alue elämässä, ei ole huono tai vääränlainen kinky.

En siis ymmärrä, miksi on olemassa tällaista truekinkymeininkiä. Miksi pitäisi olla olevinaan jotain true-juttua? Joku trueihminen vetää tästä varmasti herneen nenäänsä, mutta sanoisin, ettei BDSM:ää pitäisi ottaa aina niin vakavasti. Kyseessähän on loppujen lopuksi aikuisten leikeistä ja roolileikeistä. Ja oman, henkilökohtaisen seksuaalisen identiteetin toteuttamisesta. Eihän bdsm:än toteuttamiseen ole mitään henkilökohtaista opasta, että näin sinun pitää toimia, jotta voisit olla aito kinky. Seksuaalisuus on jokaisen henkilökohtainen asia ja sitä saa kukin toteuttaa niin kuin haluaa. Oli se sitten jonkun mielestä aitoa kinkyyttä tai sitten ei.

Olen itse monen mielestä varmaan huono ja vääränlainen kinky. En ole tähän asti varsinaisesti alistunut sessioiden ulkopuolella, harrastan välillä ihan pelkkää vaniljaseksiä(hui kauhistus, nyt joku truekinky kauhistuu), elämässäni on muutakin asioita kuin kinkyily, enkä muutenkaan koe tarvetta tuoda omaa pervoidentiteettiäni koko ajan esille. Mutta jos joku ajattelee, että olen vääränlainen kinky, niin ajatelkoon. Tiedän itse mitä olen - olen kinky ja se riittää - minulle itselleni.

- Varmaan joidenkin mielestä epäkinky Perhis


4 kommenttia:

  1. Perhis, tunnut korostavan aika paljon sitä, että olet kinky, vaikka samalla ärsyynnyt lokeroinnista.;)

    Minusta tärkeintä on kuitenkin se, että voi ja uskaltaa olla oma itsensä ja että ylipäätään tuntee itseään ja halujaan. Ei sillä ole merkitystä, millä käsitteellä omaa identiteettiä tai seksuaalisuutta voi kuvata.

    On hyvä, jos sinulle on itsellesi selvää mitä "kinky-identiteetti" pitää sisällään. Minulle se ei nimittäin automaattisesti kerro mitään. Toisaalta jos lokeroit itsesi johonkin - vaikka sitten "kinkyksi" - on mahdollista, että jumiudut tiettyyn, aika ahtaaseenkin identiteettiin. Ja silloin voit kohdata esimerkiksi niitä identiteetti ja kategorisoinnin ongelmia, mitä tulee, kun tykkää "kinkyjutuista" mutta myös "vaniljasta": toinen sotii hieman toista vastaan ja joudut selittelemään sitä sekä itsellesi että muille.

    - Stacy
    http://rakasstacy.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. "Olennaisinta on juurikin se d/s kuvion näkyminen jollain tavalla."
    Toi on myöskin väärin. Kinkyys voi olla niin paljon muutakin kuin D/s-toimintaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, totta. Koska itse en varsinaisesti ole fetissisti, niin usein unohdan mainita myös esimerkiksi fetissistit joukosta. :)

      Poista