keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Minkälaisen masterin/suhteen haluan?

Saan aina välillä kysymyksiä itse mastereilta, että minkälaisen masterin haluaisin itselleni ja minkälaisen suhteen haluaisin. Luulisi olevan helppo vastata tähän kysymykseen: Kai minä nyt tiedän, minkälaisen miehen ja suhteen haluan itselleni. Mutta kun alan miettiä, ei tämäkään niin yksinkertainen ja itsestään selvä asia ole.

Helpompaa olisi sanoa, minkälaista masteria/minkälaista suhdetta en haluaisi. En ole kiinnostunut d/s 24/7 suhteista, myöskään kotikuriin perustuvat suhteet eivät ole oma juttuni. Ajatus kyllä, että itse kotitöiden tekemistä sisällyttäisi sessioon (esimerkiksi siivoamista suupallo suussa, korkea korot jalassa jne), mutta varsinainen kotikurisuhde ei ole juttuni. Tykkään kyllä  ns palvella masteria, keittää hänelle kahvia, tehdä ruokaa jne, mutta kotiorjaa minusta ei kuitenkaan välttämättä saa.

Mutta kysymys, että minkälaisesta masterista tykkään onkin vaikeampi. Olen huomannut, että sytyn monentyyppisestä masterista ja itse alistamisesta. Henkinen alistaminen ja dominointi on  itselleni tärkeää, mutta niin on myös fyysinen alistaminen. Haluan olla suhteessa masterin panolelu ja bondagesta tykkään edelleen,vaikka se ei ole ehkä niin tärkeä asia kuin aiemmin. Haluan toisaalta myös saada kipua monella eri tavoin. Piiskan lisäksi kipua on kiva saada monella muulla tavalla - steariinilla, pyykkipojilla, puremalla, raapimisella.. Olen huomannut myös viehättyväni sadisteista, perinteisten dominoivien lisäksi. Haluan tuntea olevani masterin vallassa sessiossa, mutta tarvitseeko kumppanini olla tämän takia varsinaisesti sadisti? Sanoisin että ei, minulle riittää hyvin, että mies on dominoiva, koska sillä pääsee jo hyvin alkuun.

Entä se suhdepuoli? Sanoisin, että mikään d/s 24/7 ei ole oma juttuni. Kuvailisin enemmän itseäni sessiosubiksi. Voin kyllä alistua session ulkopuolella esimerkiksi etätehtävien- ja käskyjen kautta, erilaisten tunnusten avulla (kaulapannat jne),mutta muuten haluan olla arjessa suht tasa-arvoinen masterin kanssa. Ja vaikka olen luonteeltani sellainen, joka kyllä antaa masterin päättää välillä asioista, haluan kuitenkin itse osallistua päätöksentekoihin, varsinkin jos kyseessä on jokin isompi päätös/asia. Ja vaikka tiettyjen asioiden kontrolloiminen, kuten orgasmien kontrollointi olisi ok, en halua, että vapaa-ajan elämääni, kuten ystävien näkemistä, harrastuksissä käymistä jne kontrolloitaisiin millään tavalla. Olen yllättävän itsenäinen ihminen, joka haluaa, että molemmilla on suhteessa omat juttunsa. Ja jos joku yrittäisi kontrolloida menemisiäni, se saisi minut vain ahdistuneeksi.

Kinkyskenessä olen törmännyt paljon polyjuttuihin ja avoimiin suhteisiin. Olen itse pohtinut tätä erittäin paljon, enkä vielä täysin osaa sanoa omaa kantaani asiaan. Minulle olisi todennäköisesti ok, jos master silloin tällöin sessioisi muiden kanssa (tosin tässä kohtaa haluaisin ehkä panemisen jäävän pois), mutta jos itse saisin masterilta kaiken tarvittavan, en välttämättä kokisi tarpeelliseksi leikkiä ainakaan muiden mastereiden kanssa. Periaatteessa siis kantani on aika selvä, mutta koen vielä ristiriitaisia fiiliksiä. En ole koskaan varsinaisesti miettinyt avointa suhdetta, joten jos yhtäkkiä päättäisinkin haluta avoimeen suhteeseen, se olisi iso muutos omille periaatteilleni.

Ennen kaikkea haluan löytää ihan tavallisen, kunnollinen ja turvallisen miehen, joka on dominoiva. Ja elää lopulta ihan tavallista parisuhde-elämää. BDSM:llä höystyttetynä.

-Perhis



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti