sunnuntai 30. elokuuta 2020

Kun se vanilja ei enää tunnukaan hyvältä

Pitkästä aikaa päätin taas kirjoittaa blogiini. Aikaa on kulunut taas vaihteeksi, mutta toisaalta haittaako tuo?

Hieman huvittuneenakin kirjoitan tätä tekstiä. Olen nimittäin joskus muinoin kirjoittanut vaniljaseksikokemuksen jälkeen, ettei se vanilja niin huonoa ollutkaan. Nyt ajatukseni vaniljaseksiä kohtaan ovat tyystin muuttuneet.

Kun nykyään ajattelen vaniljaseksiä ja sen harrastamista, minua alkaa vaivaanuttamaan. Kun ennen ehkä jopa nautinkin vaniljasta, niin nykyään se aiheuttaa lähinnä yök-refleksin. Tarkennan tässä, että tarkoitan tässä kohtaa vaniljaseksiä nimenomaan vaniljan kanssa. Toisen kinkyn kanssa vaniljaseksi taas voi olla mukavaa vaihtelua kinkyseksiin. 

Nykyään vaniljaseksi menee entistä enemmän siihen ''haluan välttää''-kategoriaan. Toki sinänsä vaniljaa voi edelleen harrastaa paremman puutteessa, mutta nykyään näen sen enemmän tyytymisenä edes jonkinlaiseen seksiin kuin aitona haluamisena.

Mikä sitten vaniljassa aiheuttaa sen yök-refleksin? Suurella todennäköisyydellä tässä ovat taustalla kokemukset, kun vaniljamiehen kanssa kemiat eivät ole kohdanneet, on ehkä puhuttu kiinnostuksesta kinkyseksiin, mutta loppujen lopuksi seksi on lopulta ollut sitä samaa tylsää vaniljaa. Tai siitä, että toiselle pelkkä anaaliseksi ja vibran käyttö ovat pervoa, kun taas itselleni nuo eivät välttämättä ole niin pervoa. 

 Jos vastapuoli antaa olettaa olevansa kinky tai kiinnostunut kinkyseksistä, mutta loppujen lopuksi homma onkin kerrasta toiseen vain vaniljaa, niin kyllähän se mielenkiintoa latistaa, varsinkin kun feikkaamisen erottaa usein heti. Siksi koenkin vaivaannuttavana kaikenlaiset kehuskelut sillä, että ollaan mukamas kovin pervoja, mutta sitten se lopputulos ei olekaan kovin pervoa.

Tästä tulikin mieleeni, että herra, jonka kanssa kanssa minulla on ollut muutaman vuoden ajan vaniljainen seksisuhde, kutsui minut tänään luokseen. Hän sanoi, että ota leluja mukaan. Kokemuksesta tiedän, että hän tarkoitti pelkkiä vibroja jne, mutta silti mietin pitäisikö vain huvikseen nakata muutamia bdsm-kamoja mukaan ja heittää, että tässä näitä leluja on. Varsinkin kun hän tietää kiinnostuksestani bdsm-seksiin ja on heittänyt joskus, että olisi mielenkiintoista kokeilla sitä.

Koska pelkkää vaniljaa - ei kiitos minulle


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti