lauantai 16. heinäkuuta 2016

Omat suosikit kinkyilyssä (päivitystä listaan)

Minusta on aina hauska ja jännä seurata omien mieltymysteni muuttumista. Sitä huomaa, kuinka jonkinlaista muutosta mieltymysten suhteen tapahtuu melkein jatkuvasti. Milloin jokin uusi asia nousee suosikiksi, milloin taas joku aiemmin tärkeä asia saattaa muuttua ei-niin tärkeäksi. Sitten on niitä tiettyjä asioita, jotka tulevat varmasti pysymään ykkösasioina jatkossakin.

Listaan tähän top 5-suosikkiasiaani tällä hetkellä. Aikaisempi lista näytti tältä:

1. Bondage


2. Hengityksen kontrollointi3. Pieni kipu


4. Lelut5. Käskyttäminen


Ja sitten se uusi lista:


1. Henkinen alistaminen

Suurin muutos listallani on henkisen alistamisen päätyminen top ykköseen. Kun ennen painotin ja tykkäsin enemmän fyysisestä alistamisesta, niin nyt henkinen puoli on jopa noussut fyysisen puolen ohi.

Minulta kysytään usein, miten käsitän sanan henkinen alistaminen. Tämä on hyvä kysymys, enkä usko tähän olevan yhtä oikeaa määritelmää. Itse käsitän henkisen alistamisen olevan nimen omaan henkistä eikä siihen välttämättä tarvitse liittyä esimerkiksi bondagea millään tavoin. Itse miellän henkiseen alistamiseen kuuluvan mm. käskyttämisen, sanallisen nöyryyttämisen, nimittelyn jne.

2. Kuristaminen

Aikaisemmassa listassa puhuin yleisesti ottaen hengityksen kontrolloinnista. Itselleni se the-juttu on nykyään kuitenkin juuri kuristaminen, vaikka tykkään myös esimerkiksi juuri suun ja nenän peittämisestä kädellä. Kuristamiseen liittyy vain niin voimakkaasti se valta, mikä D:llä on ja mistä tykkään.

3. Kipu

Kyllä, olen oppinut jollain tavalla tykkäämään kivusta. En edelleenkään pidä itseäni varsinaisesti masokistina, enkä ole läheskään koko ajan kaipaamassa juuri kipua. Mutta olen kuitenkin alkanut tykätä kivun saamisesta. Sen monissa muodoissa. Piiskaus on ihan kivaa, samoin steariinilla leikkiminen ja pyykkipojilla leikkiminen. Lievimmistä kivunmuodoista olen tykästynyt erityisesti puremiseen ja raapimiseen. Mua saa siis purra ja raapia, grau ;)

4. Anaaliseksi ja peppuleikit ylipäätänsä

Anaaliseksi - asia, josta en ennen kauheasti tykännyt, on noussut jopa suht tärkeäksi asiaksi itselleni. Asiaksi josta oikeasti nautin ja jota myös haluan nykyään usein. Tästä lienee kiittäminen erästä kaveriani, jonka kanssa olen oppinut nauttimaan anaaliseksistä.

Olen ylipäätänsä alkanut tykätä peppuleikeistä. Ihan jo pelkästä pepun sormettamisesta, lelujen työntämisestä peppuun jne. Peppuleikit ja peppuseksi tuovat musta kivaa piristystä myös kinkyseksiin. Ja olen myös sitä mieltä, että mun kaikki reiät on aina D:n käytössä, joten sehän tarkoittaa sitä, että myös peppuseksi kuuluu kuvioon.

5. Bondage

Tykkään kyllä edelleen bondagesta, vaikka se onkin painunut alas listallani. Tykkään edelleen siitä tunteesta, mikä tulee kun minut sidotaan tiukkaan pakettiin ja olen vain siinä tiukasti paikallani D:n armoilla. Jos taas miettii sitomista ilman alistamista, niin haluaisin mielelläni päästä useimmiten köysiin. Riiputussidonta on itselläni vielä asia ja ''fantasia'', jonka haluan joskus päästä kokeilemaan.

Kun tarkastelee näitä kahtaa listaa, huomaa tosiaan mielenkiintoisia muutoksia. Fyysinen alistaminen, eli nimenomaan juuri sitominen on painunut alaspäin ja henkinen puoli on noussut listalle ylimmäksi. Anaaliseksi, jota en edes maininnut aikaisemmassa listassa, on tullut mukaan.

Mieltymysteni muuttumista voisi pohtia enemmänkin. Olen miettinyt usein, että silloin kun tykkäsin nimenomaan sitomisesta ja siihen liittyvästä alistamisesta, niin alistuin nimenomaan sitomisen kautta. Sen tunteen kautta, kun olin toisen armoilla. Nyt tuntuu, että tavoittelin nimenomaan sitä sitomisen tunnetta, vähän niinkun itseisarvona.

Bondagen painuminen alaspäin on painunut alaspäin ehkä siksi, että viimeisimmissä sessioissa se ei ole ollut mikään oletusarvoinen asia. Parissa viime sessiossa mukana on kyllä ollut käsiraudat ja pallogägi, eli bondage ei ole täysin unohtunut sessioista, mutta olen huomannut, että ollakseen hyvä ja tyydyttävä sessio, ei aina tarvitse olla mukana sitomista. Koska se henkinen puoli on kaiken a ja o.

Mielenkiinnolla odotan miten mieltymykseni tulevat jatkossa muuttumaan. Vai pysyvätkö mieltymykseni tästä lähtien samanlaisena? Sen näyttää aika.

-PerhisEi kommentteja:

Lähetä kommentti