keskiviikko 27. joulukuuta 2017

Ei se vanilja niin pahaa ollutkaan..

Päädyin tiistai-iltana harrastamaan puolivaniljaista/puolikinkyä seksiä vuosien takaisen tuttavani kanssa. Olemme tunteneet tai oikeastaan tässä tapauksessa voisi sanoa, että olemme tienneet toisemme jo vuosia. En halua sanoa, mistä asiayhteydestä tunnemme, mutta olen halunnut seksiä hänen kanssaan jo kauan. Siksi onkin hauska, että päädyimme nyt vasta vuosien mittaan harrastamaan seksiä, tosin tilaisuuksia seksin harrastamiselle ei ehkä aiemmin niin ole ollut.

Tuttavani tuli vastaan Tinderissä, jota tylsyyksissäni jälleen kerran selasin. Yleisestä normista poiketen, päätin itse tällä kertaa aloitteen. Odotin kyllä vuorokauden ennen kuin laitoin hänelle viestiä. Myönnän, että minua jännitti laittaa viestiä; Mitä jos saan vastaukseksi tylyn viestin tai en saa vastausta ollenkaan. Päätin kuitenkin ottaa riskin ja laitoin hänelle viestiä.

Ilokseni hän vastasi nopeasti viestiini ja kävi nopeasti asiaan. Hän tiedusteli millä mielellä olen Tinderissä. Sanoin, että tietysti olisi kiva löytää vakavampaa juttua, mutta myös ei-vakavampi juttu kelpaisi. Aika nopeasti tuli esille, että molemmille kelpaisi ei-vakava-juttu. Tuttavani oli eronnut keväällä exästään ja sanoi, että ei ole toistaiseksi innostunut mistään vakavammasta jutusta. Vaihdoimme muutamat viestit ja kun molemmat totesimme, että nyt panettaa, niin ajattelimme jos tapaisimme tänä iltana. Viestittelyssä oli selvinnyt, että ensinnäkin hän olisi kiinnostunut kokeilemaan BDSM:ään ja asui kaiken lisäksi n. 5 minuutin kävelymatkan päässä omasta asunnostani. Päätimme siis, että menen hänen luonaan käymään.

Päästyäni hänen luokseen, juttelimme aika pitkäänkin niitä näitä. Oli hauska huomata, että vaikka emme ole pitkään aikaan jutelleet ja ennen kaikkea, emme aikaisemmin ole jutelleet kunnolla, niin juttelu tuntui kuitenkin sujuvan hyvin luonnollisesti.

Lopulta yksi asia johti toiseen. Pian olinkin sohvalla ottamassa häneltä suihin.. Loput voittekin arvata. Rajuhkoa panemista kaikkiin aukkoihin.

Kuvailisin seksiämme puolikinkyksi/puolivaniljaksi. Se oli lähempänä vaniljaa kyllä, mutta kun näin jälkikäteen ajattelen, niin ei se ehkä niin täysin vaniljaista kuitenkiaan ollut. Ei, meillä ei ollut piiskat käytössä. Ei ollut köysiä tai kahleita pitämässä minua paikoillaan eikä ollut halventavaa puhetta minua kohtaan. Oli kyllä pientä käskyttämistä ja määrätietoisia otteita. Paikoillaan pitämistä ja tukistamista. Tuollaisia pieniä asioita, mutta kuitenkin erittäin kivoja asioita.

Jälkikäteen mietin, että minä, joka olen tähän asti tuonut esille sen, että en enää juuri saa kicksejä vaniljasta, harrastankin vapaaehtoisesti vaniljaista seksiä vieläpä suht vaniljan ihmisen kanssa ja ennen kaikkea nautin seksistä. Leikkimielisesti ajattelin, että pitäisikö minun huolestua siitä, että vanilja kenties alkaa taas kiinnostaan minua?

Mutta miksen voisi nauttia molemmista? Vaniljaseksistä ja bdsm-seksistä? Miksi näiden kahden asian pitäisi jotenkin poissulkea toisensa? Voin olla pervo, vaikka välillä nauttisinkin vaniljaseksistä. Joskus sitä vain haluaa kunnon panemista ilman sen kummempia pervoiluja.

Nautitaan niistä asioista, joista saamme mielihyvää.

-Perhis

Ps. Kyllä meidän naistenkin kannattaa tehdä alotteita, sillä voi jopa saada seksiä ja kenties parisuhteenkin itselleen
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti