lauantai 11. marraskuuta 2017

Mitä en ole vielä kokenut pervoilussa?

Minulta kysyttiin, mitä sellaista en ole vielä päässyt pervoilussa kokemaan, mitä olisin halunnut kokeilla. Kysymys oli yllättävän vaikea ja jouduin oikeasti miettimään, mitä sellaista en ole kokenut, mitä haluaisin kokea tai mitä asiaa en ylipäätänsä ole pervoilussa vielä kokenut. Näinä muutaman vuoden aikana olen nimittäin päässyt paljon kokeilemaan erilaisia asioita ja tuntuu, että kauheasti jäljellä ei ole enää kokeiltavia asioita - vaikka pervouden parissa ideat eivät varmasti koskaan lopu.

Miettimisen jälkeen keksin asioita, mitä olisi kiva mahdollisesti joskus tulevaisuudessa kokeilla

- Roikutusbondage

Tämän kokeilematta jättäminen on harmittanut eniten, vaikka tilaisuuksia kokeilla tätä olisi ollut paljonkin. Ehkä joskus sitten tätäkin pääsen kokeilemaan..

- Chiliä/Tabascoa pilluun/peppuun

Huomaan, että ajatus tästä kiinnostaa hitusen. Vaikka minähän en tunnustaudu edes olevani mikään supermasokisti..

- Naiselle alistuminen

Vaikka olen tällä hetkellä enemmän miehiin päin suuntaunut, olisi mielenkiintoista ehkä joskus kokeilla naisellekin alistumista. Pelkästään naiselle.

- Hukuttaminen

Pää esimerkiksi vesisaavissa.. kyllä se kiinnostaa hieman. Tosin tätä asiaa en ole ekana kokeilemassa enkä todellakaan kenen tahansa kanssa, koska tämä asia vaatisi todella paljon luottamusta toiseen

Varmasti olisi paljon asioita vielä näiden lisäksi, mutta nämä tulivat ekana mieleen, mitä mahdollisesti olisi kiva tulevaisuudessa koittaa. Voi toki olla, että esimerkiksi tuo hukuttaminen on asia, joka jää täysin kokematta, koska vaatisi kohdallani oikean ihmisen.

Tämän kokeilematta jääneiden asioiden listan pohtiminen sai hieman myös pelästymään. Kun tajuaa, että on jo kokeillut todella paljon asioita ja tuntuu, että on vaikea enää keksiä kokeiltavia asioita, niin iskee pieni hämmennys, että mitä seuraavaksi? Enhän vain menetä mielenkiintoani kinkyilyä kohtaan, kun tuntuu, että kaikki on jo koettu?

Mutta vaikka pieni pelko on mielessäni, että seuraavaksi iskeekin kyllästyminen koko kinkyilyyn, niin silti sisälläni on onneksi edelleen se pervo naapurintyttö, joka janoaa kokeilla uusia asioita.

-Perhis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti