torstai 3. marraskuuta 2016

Törkyviestit

Liityin eilen hieman ex-temporee AlastonSuomeen. Olin kuullut, että kyseisellä sivustolla on paljon kinkyjä, joten ajattelin, jos itsekin liittyisin sivulle katsomaan meininkiä. Kun tänään päivällä kirjauduin sivulle uudestaan, vastassa oli läjä kommentteja. Osa oli ihan perus kommentteja, kuten ''kaunis'', pari ihan asiallista kommenttia oli myös joukossa, mutta valitettavan paljon kommenteissa oli törkyviestejä tähän tyyliin:

''Tuutko imemään mun munaa''?
''Annatko persettä''?

Törkyviestit. Ilo, josta melkein kaikki naiset saavat osansa netissä.

Törkyviestit ovat asia, johon valitettavasti monet naiset törmäävät netissä, erityisesti deittipalstoilla. AlastonSuomi on nyt mitä on, joten kyseisestä sivustolla varmasti saakin törkyviestejä, mutta itse olen saanut törkyviestejä myös esimerkiksi ihan tavallisissa nettideittipalstoilla. Bdsm-baarissa kunnon törkyviestejä en ole saanut kauhesti, lähinnä siellä saadut törkyviestit ovat olleet ''polvistu lutka mun eteeni imemään mun munaa''-tyyppisiä viestejä itseään kokeneiksi kutsuvilta mastereilta.

Tällaiset törkyviestit eivät ole missään nimessä ilahduttava asia. Ne ällöttävät, toisaalta huvittavat ja ymmärrän myös, että varsinkin kokemattomia nettideittailijoita saattaa ahdistaa törkyviestien tulva. Itse olen nykyään ehkä enemmän jopa huvittunut tämäntapaisista viesteistä, mutta ymmärrän, että joku toinen voisi hyvin ahdistua tällaisista viesteistä, varsinkin jos olettamuksena on ollut, että saa vain asiallisia viestejä.

 Lisäksi törkyviestit yksinkertaisesti antavat näitä lähettävistä miehistä huonon kuvan. Jotkut naiset saattavat jopa näiden viestien perusteella leimata kaikki miehet samanlaisiksi viestien lähettäjiksi, vaikka suurin osa miehistä onneksi lähettää aivan asiallisia viestejä. Tämä taas tekee välittömästi hallaa miesten maineelle, kun ajatellaan, että ''tuokin on kuitenkin samanlainen törkyviestien lähettelijä''. Mutta tässäkin asiassa on niin, että aina löytyy niitä mätiä yksilöitä, jotka pilaavat muiden, myös hyvien yksilöiden maineen.

Mietin välillä, mitä tällaisten viestien lähettäjien päässä liikkuu? Vai liikkuuko siellä mitään vai pyöriikö heidän koko ajattelunsa pelkän alapään parissa? Kuvittelevatko he todella, että naiset innostuisivat tuollaisista viesteistä ja tulisivat todella imemään viestin lähettäjän munaa? Aina toki löytyy heitä, jotka saattavatkin innostua, mutta voisin väittää, että suurin osa naisista arvostaa ja haluaa nimenomaan asiallisia viestejä. Viestejä, joissa heitä kohdellaan ensisijaisesti ihmisinä, eikä seksiobjekteina tai oman miehen oman nautinnon tyydyttäjinä.

-Perhis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti