sunnuntai 24. kesäkuuta 2018

Ihastuminen D/s suhteessa

En ole kirjoitellut taas vähään aikaan blogiini, osittain siitä syystä, että elämässäni ei ole oikein tapahtunut mitään uutta ja mullistavaa. Minulta löytyy edelleen sama seksikumppani/leikkikaveri, jonka kanssa tilanne on pysynyt aika samanlaisena, mitä nyt olen onnistunut kehittämään häntä kohtaan tunteita/kiintymystä. Ei mitään yllättävää minun kohdallani..

Ihastun nykyään aika harvoin miehiin verrattuna nuoruusvuosiin. Mutta kun ihastun, ihastun kovaa. Ihastuessani muutun monogamisesta vieläkin monogamiseksi. En ole kiinnostunut touhuamaan tai tapailemaan muiden miesten kanssa, mielessäni pyörii vain ihastukseni kohde ja odotan hänen tapaamistaan perhoset vatsassa. Leikkikaverinikin kohdalla olen huomannut, etten ole pitkään aikaan ajatellut seksiä muiden miesten kanssa, vaikka puhetta toisen miehen mukaan ottamisesta seksiin onkin hänen kanssaan ollut.

Vaikka ihastunkin lopulta vain harvoin, ihastumiseen ei kohdallani vaadi lopulta paljon. Minulle oikeastaan riittää, että seksi sujuu ja kyseinen ihminen on fiksu ja mukava ja tadaa, ihastuminen voi olla taattua. Ei tämä tietysti jokaisen kohdalla päde, mutta kun mietin viime vuosien ihastuksiani, heissä on monissa samoja piirteitä, vaikka ovatkin ihmisinä ihan erilaisia. Jokainen heistä on ollut älykäs, huumorintajuinen, mukavaluonteinen ja seksi on ollut hyvää. Leikkikaverini kohdalla korostuu myös hänen lämminhenkisyytensä ja empaattisuutensa, tiedän hänen olevan hyvä isä lapsilleen ja tämä lämminhenkisyys ja tieto hyvästä isyydestä on kohdallani toiminut varmasti yhtenä syynä, miksi olen häneen kiintynyt.

Miten ihastuminen sitten vaikuttaa D/s suhteeseen tai seksisuhteeseen? Omalla kohdallani ihastuminen on vaikuttanut juuri siihen, etten ole kiinnostunut muista miehistä. Bdsm-baarissa on ollut kirjoituksia siitä, kuinka tunteet ja ihastuminen ovat pilanneet D/s suhteen. Itse en moista ole huomannut, tosin tämä johtunee myös siitä, että en ole vielä uskaltanut kertoa ihastumisestani leikkikaverilleni. Lisäksi koen, että päinvastoin, nyt kun minulla on tunteita/kiintymystä toiseen, seksi on entistä parempaa mielestäni. Pystyn kyllä harrastamaan seksiä ilman tunteitakin, mutta kohdallani seksi on kuitenkin aina parempaa, jos tunteita on mukana. Koen, että tunteet syventävät alistumista ja seksiä - ihmiselle, josta tykkää, on mukavampi alistua kuin täysin randomille ihmiselle, jonka kanssa ei ole mitään tunnesidettä.

Toisaalta ihastuminen voi aiheuttaa myös negatiivisia piirteitä. Mustasukkaisuus voi lisääntyä, varsinkin jos yhteisistä pelisäännöistä ei ole sovittu tai suhteen laadusta ei ole keskusteltu. Leikkikaverini kohdalla tilanne on vähän vaikea siinä mielessä, että en tiedä hänen tunteistaan tai myöskään ajatuksistaan ''suhteemme'' laadusta. Ajatteleeko minua hän pelkkänä kaverina, jonka kanssa voi silloin tällöin paneskella vai jonakin muuna? En tiedä vastausta, koska en ole valitettavasti vielä uskaltanut ottaa asiaa puheeksi.

Varsinkin yksipuolinen ihastuminen mielletään usein negatiiviseksi asiaksi. En itsekään koe nykyistä tilannetta täysin positiivisena, koska en tiedä miehen tunteista ja tiedostan, että minulla voi olla parhaillaan käynnissä yksipuolinen ihastuminen. Mutta silti koen, että tässä tilanteessa tunteet eivät ole huono asia. Kun saan aikaan itselleen mukavan tunteen, kun ajattelee toista tai kun saan toiselta viestiä ja tulen viestistä hyvälle tuulella, en pidä huonona, että olen ihastunut toiseen. Niin paljon piristystä tunteet ja ihastuminen kuitenkin antavat harmaaseen arkeen ja rakkauselämään.

-Perhis


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti